“Inhoud én proces”

Wie is Servest?

Mariet van Hoogevest

Na een aantal jaren lesgeven in het beroepsonderwijs is Mariet 18 jaar verbonden geweest aan een instituut voor training en advies. Zij heeft veel trainingen gegeven op het terrein van medezeggenschap, participatie en emancipatie van werknemers in arbeidsorganisaties. In die tijd heeft zij haar didactische onderwijsopleiding aangevuld met de Voortgezette Opleiding voor Agogische Beroepen en met de leergang Procesbegeleiding, Coaching en Counseling van de School voor Gestalt en Psychosynthese.

 

Voor Mariet is een evenwichtige aandacht voor mens en organisatie wezenlijk. Vandaar dat zij na deze persoonsgerichte opleidingen de organisatiegerichte Post-doctorale Opleiding voor Opleidingsadviseur van de Universiteit te Groningen heeft gevolgd. Daarna was zij 5 jaar werkzaam als opleidingsadviseur.


Een verdieping in het werken met organisaties is mogelijk gemaakt door het volgen van basis -en vervolgopleiding systemisch werken in organisaties aan het Bert Hellingerinstituut.

Ter verdieping van haar individuele werk heeft zij haar systemische kennis uitgebreid met een leergang familie-en symptoomopstellingen bij Stefan Hausner (2012), Angwyn St. Just (2013), Ursula Franke en Thomas Bryson (2014).

 

In 2010 nam zij deel aan de training 'Focussen', gebaseerd op het gedachtengoed van Carl Rogers en Eugene Gendlin.

 

Naast de gebruikelijke face to face contacten heeft zij zich in 2011 ontwikkeld tot Mindfull Analysis coach bij Mirjam Windrich. Mindfull Analysis is een uitgekiende methodiek voor korte en doelgerichte begeleiding via e-mail.

 

Mariet is in 2020 gestopt met het begeleiden van teams en in 2023 gaf zij haar laatste workshop. Tegenwoordig begeleidt zij individuele leertrajecten en veranderprocessen.

 

 Contact

 


Afbeelding

Netwerkpartners

Servest werkt samen met:

Hanno Meyer Consultancy in familie-en levensloopopstellingen. 

Marja Schneiders in verandertrajecten in organisaties en coaching.

Ietje Lindermann voor coaching en inspiratiewandelingen:             

                          Ietje.Lindermann@gmail.com

Marinka van Beek voor persoonlijke coaching.

 

 

 

Foto Foto Foto Foto

Lees ook

Achtergrond foto