“Werken met verschillen”

Teambegeleiding

Servest biedt procesbegeleiding aan teams en management.

Daar waar ontwikkeling gewenst is, waar stagnatie optreedt en waar verandering nodig is. Thema's zijn: samenwerking, communicatie, de taak én de relatie, diversiteit.

In oriënterend gesprek denken we met u mee over wat er speelt in uw team en wat er nodig is. We ontwerpen een ontwikkeltraject op maat, zo mogelijk bestaande uit verschillende vormen van procesbegeleiding en training, delen voor het team, voor het management, of voor beiden.

 

Servest biedt ook speciale teambuilding aan in samenwerking met QiConnect, waarin de fysieke invalshoek en de chinese bewegingsleer gebruikt wordt voor de teamwerking:

                                         

                                                 Vitaliteit in teams!

 

De opgave bij het realiseren van effectieve teamsamenwerking is het vinden van balans tussen gezamenlijke versus individuele doelen binnen een team. Hoe zorg je ervoor dat mensen zich met elkaar verbonden voelen, waardoor ze bereid zijn elkaar te helpen. Hoe zorg je er tegelijkertijd voor dat ieder zijn eigen plek neemt en groeit in waar hij/zij goed in is?

 

Actiegerichte wijze van werken. Vanuit de overtuiging dat door ‘in het moment’ ervaren en doen de meest duurzame en krachtige leereffecten ontstaan: hoe voelt het en hoe ziet het eruit als het team meer in balans is en de individuele leden met elkaar in verbinding staan?  

 

Groepsprocessen spelen zich voor een belangrijk deel af ‘onder de ijsberg’. Met behulp van fysieke en mentale oefeningen worden groepsprocessen in een veilige omgeving bespreekbaar gemaakt.Afbeelding
Achtergrond foto