“op weg naar bestemming”
Inschrijf
formulier »

Bestemming en Levensloopdynamieken

Servest is op 1 maart 2024 gestopt.

Neem contact op met Hanno Meyer wanneer je in dit onderwerp geïnteresseerd bent.

 

Is dit het moment om even stil te staan bij je eigen (levens) loopbaan? Een retraitedag om over je eigen levensloop na te denken. Hoe zit het met jouw inspiratie, met jouw balans, de inzet van je eigen potentieel? Tijd om pas op de plaats te maken, na te denken of het goed is of dat je misschien aan een andere stap toe bent. Misschien sta je wel op een kruispunt en moet je kiezen.


Servest geeft deze workshop in samenwerking met Hanno Meyer. Er wordt gewerkt met reflectieopdrachten en met levensloopopstellingen, een methodiek vanuit het systeemdenken.

 

Het is mogelijk te werken met eigen vragen over keuzes in werk en levensloopbaan, balans work-life, zingeving en bestemming, identiteit, stappen zetten, richting zoeken....

 

Vooraf Loopbaanadvies

Voor wie dat wil: doe vóóraf aan de workshop een Loopbaantest! Met behulp van testen die je thuis kan maken onderzoek je de mogelijke vervolgstappen in je loopbaan aan de hand van de vragen, wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik. In het loopbaangesprek met Hanno worden vervolgens jouw loopbaanopties (her)ontdekt en getoetst op haalbaarheid.

Als je daarna de workshop gaat volgen zal er samen met jou een startvraag worden geformuleerd waarmee je in de workshop jouw  keuze verder kan uitdiepen en van binnenuit kan versterken.

 

De Loopbaantest en de Workshop volgen elkaar logisch op, maar kunnen ook los van elkaar gevolgd worden.

 

Foto Foto Foto

Andere interessante workshops

Achtergrond foto