“In contact”

Schrijfsessies per e-mail

Ter introductie

Voor het optimale resultaat is Mindful Analysis ontwikkeld. Slechts één week intensief mailcontact doet wonderen. Je wordt gemotiveerd om zorgvuldig en diepgaand te werk te gaan. Je maakt een document over jezelf, met daarin alles wat voor jou van belang is. Hiermee kun je de toekomst met open vizier tegemoet treden.

Resultaat?

Binnen een paar dagen ervaar jij al resultaat. Mindful Analysis gaat ervan uit dat je geen haast hebt, maar dat je ook niet wilt wachten. De computer biedt daartoe alle gelegenheid. Velen gingen je voor, in een weektraject of iets langer.

Om tot inzichten en oplossingen te komen is het belangrijk dat je je kunt concentreren en dat je kunt rekenen op professionele en ervaren begeleiding. Schrijfsessies per email is iets volstrekt anders dan het voeren van een gesprek aan tafel. Wij weten wat het betekent om alleen achter de computer in jezelf af te dalen. Op zoek te gaan naar zelfkennis, innerlijke bronnen, belangrijke informatie over hoe je leven tot nog toe verlopen is en hoe je het in de toekomst zou willen zien.

 

De Mindfulness schuilt vooral in het feit dat je in alle rust in je eentje aan het werk bent. Het is stil, je concentreert je en je praat niet of nauwelijks. Dit betekent dat je jouw gedachten kunt observeren, dat jij je creativiteit de vrije loop kunt laten en dat je in jezelf afdaalt. Meditatief, dat is het zeker. Daar houdt het ook niet bij op.

 

Analysis staat ook ergens voor: je wilt weten hoe dingen komen, wat je eraan kunt doen en wat je eraan gaat doen. Daar is altijd analyse voor nodig, op wat voor niveau ook. En dat bepaal jij zelf. Bij Mindful Analysis bepaal jij waar het over gaat. Niet de Mindful Analist. Die helpt je alleen te verhelderen, te analyseren en te versterken.

Werkwijze

Mindful Analysis gaat via de e-mail. Gedurende een korte tijd mail jij dagelijks met de Mindful Analist. Het schrijven helpt je dingen op een rij te zetten, te ordenen, te analyseren en te plannen. Nadat er een geschikte week is afgesproken, kan je er van op aan dat je iedere dag reflectie krijgt.

Het is ook mogelijk om op jouw maat een andere tijdsindeling af te spreken.

Investering

Voor de schrijfsessies sluiten we graag op jouw persoonlijke behoefte aan. Neem contact op via mail of telefoon om de mogelijkheden door te spreken.

 

Voor de schrijfsessies raden we aan om te beginnen met een week e-mailen. Dat heeft veel mensen geholpen en wordt als zeer aangenaam en effectief ervaren. Neem contact op over de kosten.

Aanmelden

Nu beginnen? Dat kan. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken

Achtergrond foto