“geef leiding aan je eigen leven”
Inschrijf
formulier »

Zelfsturing

Ken je de innerlijke stemmen die jou aanzetten tot creëren en presteren? Ze helpen je om je te manifesteren en het leven te leven dat je nu leidt. Ze helpen je jouw plek in de samenleving in te nemen. Steunpilaren die er voor zorgen dat  je grip hebt op je eigen wereld.


En dan opeens lijkt die grip kleiner te worden, krijg je tegenslag, is er teleurstelling en weet je het even niet meer. Hoe los je dat dan op en naar welke innerlijke stemmen luister je dan? Heb je daar nog grip op of gaan ze een eigen leven leiden. Ga je over je grens of blijf je in balans? Zelfsturing helpt dan.


Tijd om je zelfsturende systeem te onderzoeken?
Leer je innerlijke stemmen kennen, geef ze een naam en stuur ze aan. Misschien noem je ze de Perfectionist, de Criticus, de Pleaser, de Drammer, de Vergelijker, de Controleur, de Pusher, De Ambitieuze, de Doemdenker, de Optimist, de Redder, de Regelaar, de Prestatiejunk…….

 

Inhoud
-    Introductie op de theorie van de innerlijke stemmen (voice dialogue)

-    Oefening met de dominante en verborgen stemmen
-    Systeem van zelfsturing.

Deelname aan deze workshop kan in combinatie met Kill your Darlings op 6 oktober 2017. Nadien is persoonlijke coaching in de aansturing van dominante en verborgen stemmen mogelijk.


Afbeelding

Kosten

Inschrijf
formulier »
Zakelijk Privé
€ 200,- € 100,-

Alle vermelde prijzen zijn excl. BTW.

Andere interessante workshops

Achtergrond foto