“Ken je eigen darlings”
Inschrijf
formulier »

Kill your Darlings

Servest organiseert halfjaarlijks een evenement over thema's die in workshops en coaching aan de orde komen. Op 6 oktober was de zaal uitverkocht voor een voorstelling van Elvira Out. Gemist en wil je nog graag gaan? Zie de speellijst in het theater.

Hieronder de informatie die we vooraf gaven.

 

Een paar weken geleden zagen wij, Mariet van Hoogevest en Marja Schneiders, de unieke voorstelling ‘Kill Your Darlings’. Elvira raakte ons met haar persoonlijke verhaal. De stemmen van bijvoorbeeld de perfectionist, de pleaser, de criticus en de drammer zijn ons niet vreemd. Met een lach en een traan zet ze aan tot nadenken over de rol van deze stemmen in ons leven.

 

Omdat het zo naadloos aansluit bij het trainingswerk dat wij verzorgen, bieden wij je de voorstelling in Amersfoort aan!

 

    One Woman Soap en persoonlijke zoektocht naar identiteit.

    Een voorbeeld van hoe onze innerlijke stemmen werken.

    Op 6 oktober in een persoonlijke voorstelling speciaal voor ons.

    Na afloop een goed gesprek onder het genot van een drankje en hapje.

 

Waar gaat het over.......

In september 2013 wordt actrice Elvira Out gebeld of ze Bianca Bouwhuis wil spelen in Goede Tijden Slechte Tijden. Ze twijfelt, want hoe artistiek verantwoord is spelen in een soap nu helemaal?

 

Toch doet ze auditie, krijgt de rol en tot ieders verbazing geniet ze volop van de glitter en glamour, de  aandacht, het herkend worden op straat. Ze wordt gezien. Ze heeft bestaansrecht en voelt zich succesvol en geslaagd als nooit tevoren.

Tot ze een telefoontje krijgt of ze na het draaien nog even bij de producent komt zitten…


In deze tragi-komische voorstelling laat Elvira Out in een mix van spel en zang over vallen en opstaan haar proces zien. Zij speelt de teloorgang van een soapdiva, om vervolgens haar eigen zeepbel door te prikken en openhartig te vertellen hoe zij zich een loser voelde toen GTST voor haar ophield. Fictie en realiteit lopen in elkaar over en het publiek is niet alleen toeschouwer maar ook deelnemer aan deze persoonlijke reis.

 

Meer uit de voorstelling halen?

Doe dan op 26 september mee met de workshop Zelfsturing en leer het systeem van de innerlijke stemmen kennen. Speciale aanbieding als voorbereiding op de voorstelling.

Wil je daarna nog meer: vraag coaching in de aansturing van dominante en verborgen stemmen aan.


Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

Neem je collega, partner, vriend(in) mee!

Omdat deze voorstelling zo naadloos bij ons werk aansluit, besloten wij deze voorstelling  speciaal voor de klanten van Servest en Marja Schneiders te reserveren.


Afbeelding
Foto Foto Foto

Kosten

Inschrijf
formulier »
  Zakelijk Privé
Incl. thee/koffie, drankjes en hapjes € 42,50,- € 42,50,-

Alle vermelde prijzen zijn excl. BTW.

Andere interessante workshops

Achtergrond foto